Onze partners

Deze website is een initiatief van de Belgian Headache Society in samenwerking met Pivotal Patient Journey.  Het finale resultaat kwam er na overleg met diverse partners:

#Move4Migraine

Deze website 'Allesoverhoofdpijn' is ontstaan als actiepunt uit de #Move4Migraine organisatie.

Het onafhankelijke, multidisciplinaire platform #Move4Migraine lanceerde 8 actiepunten om de last van migraine te verminderen en de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren. 

Lees er meer over via onderstaande link.

#Move4Migraine

Patiëntenorganisaties:

Hoofd-Stuk

Vzw Hoofd-Stuk wenst leden met een primaire hoofdpijnproblematiek zoals migraine spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, trigeminale autonome cefalalgieën en andere hoofdpijnsoorten soorten, te verenigingen. Lotgenoten bij elkaar brengen is één van de belangrijkste doelstellingen. Contacten onder lotgenoten zijn welzijnsbevorderend en dragen bij tot een betere (h)erkenning.

Bezoek website

OUCH Belgium

De VZW OUCH Belgium beoogt voornamelijk het behartigen van de belangen van degenen die in België lijden aan clusterhoofdpijn.

Bezoek website

Deze website werd mede mogelijk gemaakt met de financiële steun van:

Professionele steun:

Belgian Headache Society

De 'Belgian Headache Society' heeft als doelstelling het verbeteren van de klinische kennis en het stimuleren van onderzoek over hoofdpijn, met als uiteindelijk doel om de beschikbare behandelingen voor hoofdpijnpatiënten te verbeteren.

Bezoek website

Professionele expertise:

Pivotal Patient Journey

Pivotal Patient Journey helpt bedrijven in de gezondheidssector om duidelijke communicatie te ontwikkelen die verstaanbaar is voor alle patiënten. 

bezoek website

Contacteer je huisarts of specialist

Deze website is niet bedoeld om advies te verlenen of een diagnose te stellen. Deze website is enkel bedoeld om informatie te verstrekken. Heb je last van hoofdpijn? Praat er over met je arts.

Consultatie voorbereiden
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×